Home Важно Къде е най-изгодно да вземете кредит с лошо ЦКР?

Къде е най-изгодно да вземете кредит с лошо ЦКР?

кредит с лошо ЦКР

Бързото получаване на кредит с лошо ЦКР стана по-популярно от всякога. И това не е случайно. Хората масово отказват пари назаем дори на своите близки заради несигурните времена. Банките проверяват стриктно всеки кандидат за заем и не желаят да поемат рискове.

Понякога промените в личното ни и финансово състояние се случват неочаквано. Бавят се заплати, налага се да помогнем на роднина, колата се нуждае от спешен ремонт. Често няма от кого да вземем пари назаем и изпадаме в безизходица. Пропускаме вноски по кредити и лизинги и се оказваме с лоша кредитна история.

Това от своя страна означава, че няма никакъв шанс да получим заем от банка. Нямаме шанс и при лизинговите компании. Единствената реална възможност е да получим кредит с лошо ЦКР от компания за бързи кредити. Това е финансова институция, която отговаря на всички законови изисквания и предлага  суми в сравнително малък размер.

StikCredit.bg е точно такава финансова институция с дългогодишен опит в предлагането на бързи кредити, включително бърз кредит с лошо ЦКР. Не се налага да обикаляте по офиси, да попълвате редица документи и да чакате с дни за одобрение. Тук всичко става онлайн. Трябва единствено да попълните вашите лични данни като ЕГН и № на личната си карта.

  • Не чакате с дни за отговор
  • Не се налага да водите битка с бюрокрацията и да губите ценно време в обикаляне от една финансова институция на друга
  • Можете да получите кредит с лошо ЦКР
  • Получавате пари на мига и ги теглите веднага
  • Кандидатствате онлайн по всяко време, където и да сте
  • Вие решавате дали искате кредит до заплата или кредит на равни вноски
  • При първия си кредит до заплата не плащате нито лев лихва.

И все пак, за всеки ли са подходящи бързите кредити?

Първо, това са кредити като всички други и крият риск. Важно е да сте наясно от самото начало дали ще имате възможност да платите взетата сума с лихвите. Не разчитайте на случайности. Всяко забавяне ще увеличи лихвата ви, което ще задълбочи финансовите ви проблеми. Бъдете уверени в бъдещите си доходи, колкото това е възможно.

Рисковано ли е да вземете бърз кредит с лошо ЦКР?

Като за начало изберете доверена компания за бързи кредити като StikCredit.bg. Компанията ви предлага прозрачни условия от самото начало, без ситен текст, без подвеждащи параграфи, без скрити такси и увеличаване на лихвените проценти без предупреждение.

Кредитът с лошо ЦКР крие риск основно за финансовата институция, която го предоставя. И това е така, защото тя рискува да отпусне пари на хора, които вече са се показали като некоректни платци. Затова и банките и лизинговите компании отказват да го направят.

Ако вие сте наясно с бъдещите си доходи и плащате коректно, не поемате никакъв риск. На сайта на StikCredit.bg има изключително много информация относно предлаганите бързи кредити и кредит с лошо ЦКР. Винаги можете да се обадите и на националния телефон на компанията и да зададете въпросите си.

И не забравяйте, че бързите кредити са пари за важните неща. Възползвайте се информирано от предимствата им и само може да спечелите.