Fuelo


Внимание !

Тази промоция е изключна от администратор на fuelo.net и най-вероятно вече е изтекла ! Ако имате актуална информация, моля помогнете, като съобщите за неточност.

Пълен напред Пълен напред

Отстъпка 5ст. за бензин и дизел и 2ст. за газ

Валидна за притежателите на карта Пълен напред

Валидна безсрочно

Важи в 212 бензиностанции

Промоция Пълен напред се организира от Лукойл България ЕООД и официалните условия може да прочетете тук .

Важно: само при плащане в брой

Описание на промоцията:
С Вашата карта „Пълен напред“ не само получавате отстъпка винаги, когато зареждате в бензиностанции ЛУКОЙЛ, но и можете да участвате в редица промоции, томболи и игри, организирани периодично в нашата верига.
Вашата клубна карта за ползване на отстъпка при плащане в брой важи за неограничено количество заредено гориво. Следете информациите за предстоящи и текущи промоции в обектите ЛУКОЙЛ за допълнителни бонуси и награди, които можете да печелите с Вашата карта.

Условия:
Какво трябва да знаете за Вашата карта:

- Картата „Пълен напред!“ е валидна само при плащане в брой. Едновременното ползване на карта за безкасово разплащане и карта „Пълен напред“ не е възможно.
- Една карта, след като е използвана на даден обект, не е активна в продължение на 12 часа на същата бензиностанция. Ако се налага да заредите в този период, можете да го направите на всяка друга бензиностанция от веригата ЛУКОЙЛ в цялата страна.
- Когато зареждате, предоставете картата си „Пълен напред!“ на касиера на обекта, преди да платите зареденото гориво.
- Картите „Пълен напред“ не са поименни могат да бъдат преотстъпвани за ползване на други лица, но имат уникален номер, който фигурира в базата данни за всички извършени с картата транзакции и който съответства на името и данните на лицето, получило картата от страна на „ЛУКОЙЛ-България“. Отговорност за правомерната употреба на картата носи това лице, независимо дали ползва картата лично или я е преотстъпило.
- В случай на загубване, открадване, повреда и пр. на картата „Пълен напред“, се обърнете към Централния офис на „ЛУКОЙЛ-България“ ЕООД чрез формата за контакт в уебсайта или на тел. 02/ 91 74 172, 02/ 91 74 227.

Официална страница: http://www.lukoil.bg/Lukoil/Main.do?menuItemKey=1744-101&layoutKey=1746-233