Fuelo


област Valandovo, Северна Македония

в област Valandovo може да заредите в следните населени места:

Valandovo(1) Udovo(2)

Гориво/Цена Бензин A95 Дизел Пропан Бутан Бензин A98
средна за страната 83,01 MKD/л 76,20 MKD/л 41,89 MKD/л 85,54 MKD/л
Средна за Valandovo 82,50 MKD/л 76,50 MKD/л 41,00 MKD/л 85,00 MKD/л
ОбектГрадАдресГорива
Makpetrol Makpetrol Valandovo Валандово ул. Првомајска Валандово A95 DSL LPG A98 DSL+
Makpetrol Makpetrol Udovo 1 (highway) Удово Автопат Д.Капија-Гевгелија Валандово A95 DSL DSL+
Makpetrol Makpetrol Udovo 2 (highway) Удово Автопат Неготино-Гевгелија м.в. Удово Валандово A95 DSL A98 DSL+